SHOARMA EXPRESS ENSCHEDE

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 136 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shoarma Express Enschede. Meer weten? Ontdek meer

31 dec 2023 om 23:54 Waardeloze club. Besteld om half zeven en bericht gekregen dat 50 minuten zou duren. Na 2 uren geprobeerd te bellen en niemand nam op . Dus nooit de bestelling ontvangen! Wel betaald en graag wi ik weten hoe ik dit kan terugvorderen
25 dec 2023 om 1:02 Eten was al koud bij aankomst. Frieten waren niet gaar. Niet alle bestelde saus aanwezig. Wel gegeten maar eigenlijk was het eten om te janken!
21 dec 2023 om 1:55 Eten smaakte voor geen meter en ben er zelf ziek van geworden volgensmij was het niet helemaal goed
23 sep 2023 om 23:19 The food didn't even arrived (90min was the max i could put here.)
3 sep 2023 om 4:01 Eten was koud en niet te eten. Advies: Niet doen!
9 aug 2023 om 0:37 Kip doner was niet te bekennen
2 aug 2023 om 3:40 Slappe patat
25 jul 2023 om 19:03 Bezorging was veel sneller dan ze hadden gezegd in de app. Alleen eten viel tegen.
25 jul 2023 om 9:45 Me eten niet bezorgt en slaat tellefoon af waneer je je geld terug vraagt wat een kut tent
22 jul 2023 om 7:32 Eten slecht en incompleet. Sauzen vergeten, broodje was een wrap geworden. Zou geld terugkrijgen voor vergeten sauzen en verkeerde broodje. Niet gebeurd. Veel te duur en slecht, droog eten. Niet doen. Bezorging prima.
16 jul 2023 om 13:06 heb geen bestelling binnen gekregen, en wil echt heel graag m’n geld terug
25 jun 2023 om 12:28 Miste een kapsalon en is erg aan de prijs